lauantai 27. helmikuuta 2010

Kevätuhri

Mihinkään liittymätön välimerkintä ennen Berliini-muistelon jatkumista..!

Naapurin uhkea lumimatami pari viikkoa sitten

Nyt, kevään keventämänä, uuma bikinikuntoisena.



Huhhuuh! Mutta pakko iloita, kun lumet vaan -swooosh- imeytyy jonnekin maan keskipisteen tienoille aina yön aikana. Maisemat ympärillä vehreytyvät juuri nyt siihen malliin, että takatalven pelko on törkeä. Mutta eihän tää oo Suomi, ehkä tää kestää!?


Pitääpi vielä lisätä pitkästä aikaa niin järjettömän hyvä kipale, että sormi etsiytyy jatkuvalla syötöllä nakkaamaan sen soimaan Winampista. Siis ei tuo Kevätuhri, vaan Massive Attackin Atlas Air. Etenkin kohdasta 5:23 kiipeämään lähtevä ja kohdassa 5:41 räjähtävä loppukaneetti sai heti ensikuulemalta selkärangan melkein irtoamaan kiinnikkeistään. Niin hyvä on lähes tulkoon koko vastikään julkaistu pitkäsoitto Heligoland. Ja nää tyypit kun on vielä Bristolista kotoisin, niin miten olis kesäkeikka Glastossa... pliis?



Linkkeinä vielä pari kappaletta; yksi, joka on kaikine jousineen niin KEVÄT kuin olla ja voi, yksi, joka kuulostaa tällä hetkellä täydellisyyksien multihuipentumalta ja yksi, joka, no en tiedä, on vaan jakamisen arvoinen! Ääh ja kerto kiellon päälle vielä yksi, jota oon luukutellut tässä jo pitemmän aikaa, mutta en vaan jostain syystä kyllästy. Se kai alkaa niin hyvällä energialla, ja siinä on yhdessä kohdassa tosi kivat stemmantapaiset. Vaikka Tom Meighanin ääni välillä v..äsyttääkin. Tääkin Glastoon, kiitos. Kaikki Glastoon.

Ei kommentteja: