keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

I put my trousers on, have a cup of tea, and I think about leaving the house

Parin viime päivän aikana tapahtui seuraavaa, että keräsin kimpsut ja kampsut kasaan ja poistuin omasta kodistani ja omasta kaupungistani Tampereelle. Ystävien hoivissa on ollut hyvä majailla viimeiset neljä päivää, mutta kiertolaiselämä kotimaan kamaralla alkaa jo riittää! Ensi yönnä suuntaamme siis viimein Lontoota kohti, siitä kohta lisää.

Toinen mieltä hitusen vakavoittanut tapahtuma oli kielikurssijännityksen kulminoituminen eilen Puolasta saapuneeseen sähköpostiin. Jaksoin vielä toivoa viestin olevan myönteinen, mutta niin kävikin, että olen Lublinin alkeiskurssille surkealla varasijalla 25. Toisin sanoen, olen nyt lentämässä Radioheadin takia Puolaan jo elokuun lopussa, mutta sen jälkeen kalenterissani on ammottava aukko ennen lokakuun alussa alkavaa varsinaista vaihtokautta.

Suunnitelma B hurahti siis kakistellen käyntiin. Viime päivien harvat vapaat hetket ovat kuluneet erilaisia vapaaehtoistyön tai vapaan matkailun mahdollisuuksia tutkien, ja toivon mukaan syyskuusta on nyt muotoutumassa näiden kahden kombinaatio, jahka saan aikaiseksi väsätä hakemusta ja päätettyä hakukohteeni. Vapaaehtoistyö olisi suunnitelmana minulle ideaali, sillä se kattaisi mukavasti tyhjän reissukuukauden kustannuksia ja tarjoaisi ns. oikeasti järkevää tekemistä yksinäiselle reissaajalle. Katsotaan miten asia edistyy.

Blurin muusikkoja harmittaa, etten päässyt kielikurssille.

Mutta nyt sinne Londoniin sitten. Reissusuunnitelmiin on lisääntynyt
toinenkin Blurin keikka Hyde Parkissa, jonne sain viimein ostettua piletit pari viikkoa sitten. Kaupungista poistutaan päiväreissuun Skins -TV-sarjasta tuttuihin maisemiin, sillä katutaiteilija Banksyn näyttely on avattu Bristolissa. Banksy on taiteillut levynkansia myös Blurille, eli hänen näyttelynsä sopii matkan teemaan erinomaisesti. Listalla on tässä vaiheessa myös Tate Modern -taidemuseo Young British Artists -kokoelmineen (liittyy edelleen teemaan), kuten myös juppimusan palatsi, Club NME Camdenin Kokossa (kyllä, teemaan sopiva myös). Harvinaisen täysi viikko tulossa, mutta ei kai tässä anglofiilin muu auta kuin vetää sopiva määrä kofeiinipitoisia juomia naamaan ja ottaa ilo irti!


Liput! (ja joku viiksekkään näköinen naishenkilö)

Ja siis, jotta asia saisi kontekstiin sopivan painotuksen, niin APUA! Blur huomenna ja ylihuomenna!! Järjen menettäminen, sydänkohtaus ja pyörtyminen ovat täysin mahdollisia skenaarioita, joten rauhoittavia ajatuksia saa lähettää suuntaani. Tampere kuittaa tähän.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

BLUR!!! For tomorrow, singing la la, la la la :D

anna kirjoitti...

hahaha :--D indeed!

Anonyymi kirjoitti...

Eure Seite ist echt schoen, aber da wir auch eine heisse Seite haben, auf der es Zwar um den [url=http://www.web-sex.tv][b]Livesex[/b][/url] geht, aber dennoch das ein bestandteil des Internets ist, moechte ich Euch die Seite auch mal vorstellen.
Hier sind eben ganz private Frauen die mit einer Livecam zu hause sitzen um hemmungslos den [url=http://www.sexakt.org][b]Sex[/b][/url] zu erleben. Mit einem Chat hast Du die Chance diese Sexgirls live zu sehen und mit ihnen ueber den Chat vor
der Sexcam zu schreiben. Hier ist sie nun die geile und hemmungslose Seite fuer private Frauen die vor ihren tabulosen [url=http://www.web-sex.tv][b]Sexcams[/b][/url] auf Dich warten.

Schau rein und geniesse die Show!