sunnuntai 30. elokuuta 2009

Kolmen minsan kuulumiset

Paivat kuluu vauhdilla, ja tuntuu, ettei missaan valissa tule sopivaa hetkea istahtaa koneen aareen ja kerrata mita on ehtinyt tapahtua. Tassa on nyt tunti aikaa ennen Ukrainan junaan siirtymista, joten yritetaan edes vahan!

Krakovassa ehdin siis viettaa kaksi paivaa. Aika kului lahinna uusien tuttavuuksien kanssa hengaillessa, hostelleissa niita kun tuppaa karttumaan ihan vaan oikeaan poytaan istumalla. Tuli tavattua ihania ja vahemman ihania ihmisia, eika haitannut, etta Krakovantaipaleen muu anti jaikin vahan vahaisemmaksi sosiaalisia suhteita vaaliessa. Kolmantena paivana Krakovassa eteenpain lahto alkoi kuitenkin polttelemaan niin voimakkaasti, etta hyppasin hetken mielijohteesta Varsovan junaan. Ehdottomasti oikea paatos! Krakova on ihana, mutta silla ei ole talla eraa minulle mitaan tarjottavaa, ja etenkin ajatus omien entisten jalkien seuraamisesta ahdisti melkoisesti, vaikkei tuttuudessa ja turvallisuudessa sinallaan mitaan vikaa ole. Mutta niin, jotain uutta ja savayttavaa, kiitos!

Varsovan yohon saavuttuani ja tovin kierreltyani loysin toverini Nikon, joka oli saapunut juuri paikalle Berliinista. Ajatuksena oli viettaa yo Varsovassa ja lahtea seuraavana paivana yhdessa ita-naapuriin, Ukrainaan. Varsovasta en ole ikina erityisemmin valittanyt, mutta talla kertaa tuli viihdyttya oikein mainiosti, tasta kiitos Krakovan tutuille ja heidan sisapiiritiedolleen kaupungin parhaista bailuista, heh. Eilinen ilta venyi ja vanui tunneista pienimmille saakka, mutta ei se mitaan.

No, kohta olisi lahto edessa kaupan kautta asemalle, haasteena reipas 18-tuntinen matka raiteita pitkin kohti Suurta Tuntematonta. On meilla venajan matkasanakirja messissa, mutta odotan melkoista saatoa paikan paalla ennen kuin loydetaan majapaikkoihin tai minnekaan. Toivokaa meille onnea!!

2 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Onnea :)Kuulostaa edelleen hyvältä.

Anna kirjoitti...

kiitos! hyvin menikin :)