perjantai 21. elokuuta 2009

Said I would and I'll be leaving one day before my heart starts to burn

Hehee, nyt se iski - lähtöjännitys, tai mikä ikinä onkaan. Viimeisiä hetkiä viedään, ja tähän mennessä olin ottanut koko matkabisneksen aikamoisen kylymänviileesti. Elokuun viikot ovat kuluneet lähinnä nukkuessa, syödessä ja kotosalla äidin hoivissa loikoillen, joten ei ihmekään, että hermot ovat pysyneet kurissa. Tänään tartuin viimein tuumasta toimeen ja aloin siivota loikoiluympäristöäni ja selvitellä seuraavina kuukausina tarvittavan tavaran määrää ja laatua. Illan aikana piti käydä läpi äärimmäinen hermostuminen, pakkausahdistus ja -kiukku, pienehkö viinihiprakka ja sen jälkeinen oudon seesteinen olotila tajutakseni, että tämä on sitä itseään. Lähtö on iskenyt tajuntaan ja mitään ei ole enää tehtävissä!

Matkaan lähden ihan yhtä ulalla ja suunnitelmatonna kuin viimeksi päivittäessäni. En tiedä mistä minut tavoittaa viikon päästä, tai kahden. Poznaniin saapuessani vastassa on pari kappaletta ystävällisiä sieluja, ja Radioheadia lähden etkoilemaan ja katsastamaan sekalaisen Couchsurfing-porukan kanssa. Jossain vaiheessa minulla on myös tärskyt Kiovassa, kaveri kun tuli ajoittaneeksi reilinsä juuri sopivaan aikaan. Muutoin olen avoimin mielin liikkeellä ja odotan innolla mitä tuleman pitää.

Pakkaaminenkin sujui alkuahdingon jälkeen ihan mukavasti, kun rullasin kaikki vaatteet tiukiksi, kuminauhoilla sinetöidyiksi paketeiksi (ja olin mielestäni vaatimaton mukaan lähtevän garderoobin volyymin suhteen). 55-litraisessa rinkassani on tilaa vielä vaikka muille jakaa. Hyvä vain, sillä pakkuuprojekti on viimeistelyjä vailla, ja viimeistelythän tuppaavat aina maksimoimaan ahdingon..

Läksiäistellään vielä tämä viikonloppu pois alta ja sunnuntaiyönä tien ja ilmojen päälle, mars. Toivokaa mulle turvallista matkaa :) Itse toivon sitä myös isoveljelle, joka suuntaa samoihin aikoihin mantereen yli Japaniin. Mitä ikinä tämä kaukokaipuu onkaan, se taitaa kulkea veressä.

6 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Turvallista matkaa! ;)Tää on kiva maa!

anna kirjoitti...

Kiitos Sonja! On se ihan jees, tuskin muuten sinne kaipaisin uudestaan ja uudestaan :)

Anonyymi kirjoitti...

hui! onnea matkaan! ihan tuli itelleki semmonen täpinä-jännitys tästä :)

- tiina remontin keskeltä :D

trh kirjoitti...

tervemenoo vaan!

anna kirjoitti...

i thank thee both

Anonyymi kirjoitti...

oi oi oi oi!!!!!!!!!111
Turvallista ja mahtavaa matkaa.
Ja muistakkin kirjotella tänne kuulumisia.

Jänskää! :)

terkuin reea aka vivad